Volop genieten van uw huwelijksdag


Zorgeloos genieten van jullie eigen bruiloft. Kan dat? Bij De Laetste Stuyver zeker! Wij leggen jullie en jullie gasten graag in de watten en zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Zo wordt deze bijzondere dag precies zoals jullie voor ogen hebben.

Lijkt het jullie niet heerlijk om uw ceremonie, receptie, diner en feest op één locatie te laten plaatsvinden? Dat scheelt een hoop geregel.

Bovendien hoeven jullie bij De Laetste Stuyver niet vooruit te lopen op het grillige Nederlandse weer. Bij mooi weer kunnen jullie romantisch buiten onder de appelboom trouwen, maar jullie ceremonie valt bij regen zeker niet in het water. In dat geval trouwen jullie in een van de prachtige sfeervolle ruimtes bij de Landwinkel.

Wij staan garant voor een gastvrije ontvangst met een informele benadering, wat garant staat voor de juiste sfeer voor jullie dag!

lutherfotografie_ronald_danielle-180-verkleind


Geen enkele bruiloft is hetzelfde, jullie wensen zijn uniek.

We nemen ruim de tijd voor onze afspraak, inventariseren jullie unieke wensen en zorgen ervoor dat jullie dag fantastisch verloopt!

Wij denken graag mee om al jullie wensen voor deze onvergetelijke dag te realiseren. Elk huwelijksfeest is uniek en door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u heerlijk kunt genieten van de mooiste dag van uw leven. Voor bijna elk budget kunnen wij een passende invulling realiseren.

Naast de officiële huwelijksplechtigheid kunt u bij ons ook terecht voor de receptie, het diner en een knallend avondfeest met DJ of live muziek. Wij beschikken over meerdere ruimtes waar u de huwelijksvoltrekking, het diner, feest of receptie aansluitend kunt laten plaatsvinden.

Zo heeft u een vlekkeloze en rustige overgang van het JA-woord tot aan het avondfeest. Wensen jullie ook een kerkelijke inzegening, dan is er in het pittoreske plaatsje ‘t Goy, op een steenworp afstand van onze locatie, een romantisch kerkje.

11221408_914911001925381_1881730665142246915_n
De laetste Stuyver ligt landelijk, slechts 10 minuten rijden van de A12, nabij Utrecht en biedt ruime parkeergelegenheid voor alle dag- en avond gasten.

Wij informeren u graag voor uw feest bij de Laetste Stuyver
.