Uw verjaardag onbezorgd vieren?

Is uw verjaardag bijna in zicht en wilt u dit op een leuke en gezellige manier vieren?

Wij bieden u een unieke en compleet ingerichte feestgelegenheid. Een klein of een groot feest in gedachten voor uw vrienden, familie en kennissen?

Deze feestlocatie biedt ruimte aan max. 80 personen en is van alle gemakken voorzien. Het beschikt over een bar met tapinstallatie, er zijn tafels met caféstoelen, bartafels en barkrukken, verder beschikt het over een audiosysteem, sfeerverlichting, stroomvoorzieningen en twee toiletten.

Wij leggen jullie en jullie gasten graag in de watten en zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Zo wordt jullie feest precies zoals jullie voor ogen hebben.

Wij staan garant voor een gastvrije ontvangst met een informele benadering, wat garant staat voor de juiste sfeer!

Wij denken graag mee om al jullie wensen voor jullie feest te realiseren. Elk feest is uniek en door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u heerlijk kunt genieten.

Voor bijna elk budget kunnen wij een passende invulling realiseren. Voor een borrelhapje, buffet of complete maaltijd u bent bij ons op het juiste adres.

Wij nodigen u van harte uit om onze feestgelegenheid te bezoeken.

De laetste Stuyver ligt landelijk, slechts 10 minuten rijden van de A12, nabij Utrecht en biedt ruime parkeergelegenheid voor alle dag- en avond gasten.

Wij informeren u graag voor uw feest bij de Laetste Stuyver
.

img_1058-1