Uw bedrijfsfeest

Organisatie van bedrijfsfeesten met maximaal effect? Voor elk budget?  Onze feestgelegenheid is een uitstekende locatie voor jullie bedrijfsfeest.

Wij organiseren feestelijke evenementen waarbij de werknemer, de partner maar ook de kinderen worden verrast met spetterend entertainment. Samen met jou maken we het bedrijfsfeest wel héél erg bijzonder.

Voor de inwendige mens wordt uitstekend gezorgd, u kunt kiezen bijvoorbeeld uit een BBQ, stamppotbuffet, Boergondisch buffet en á la carte maar ook een puntzak met boerenfriet is mogelijk. Geheel ingevuld naar uw eigen wensen.

We kunnen een ruime keuze aan activiteiten aanbieden. Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje met actie en uitdaging? Of juist een gezellige en actieve dag met collega’s (of vrienden of familie natuurlijk)

De mogelijkheden zijn legio. Van een uurtje in de middag tot een dag vullend programma.

Wat denkt u van boogschieten? Uw collega’s zien u veranderen in een ware Robin Hood. Uitdaging kan ook gevonden worden in een 6,5 meter hoge klimwand. Maar ook voor GPS-tochten, zeskampen en allerlei teambuilding games bent u bij ons aan het juiste adres. Onze feestlocatie biedt hiervoor ruime mogelijkheden. Wij organiseren deze activiteiten in samenwerking met Ri-events.

De laetste Stuyver ligt landelijk, slechts 10 minuten rijden van de A12, nabij Utrecht en biedt ruime parkeergelegenheid voor alle dag- en avond gasten.

Wij informeren u graag voor uw feest bij de Laetste Stuyver
.

Ter inspiratie:

Djembe workshop met collega’s
djem-anoniem